Linkkejä aiheesta Muut

iuakk.fi / Teollisuus & Energia / Muut /

Monipuolinen konevuokraamo sijaintina Ylivieska

Ylivieskassa sijaitseva konevuokraamo joka on jo seitsemän vuoden ajan vuokrannut Cramon koneita sekä Lainapeitteen pressuja. Kun muutimme toimipaikkaa, otimme valikoimaamme Hydroscandin edustuksen ja täten löydät hydrauliletkut, liittimet, puruletkut, venttiilipöydät yms. Toimitamme valmiit tuotteet tehtaalle ja jos tarvii, myös kokoonpanolinjalle. Voimme myös tehdä pienempiä asennustöitä.

Ilmalämpöpumppu | Helsinki, Espoo, Porvoo, Vantaa | Kyltec Oy

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaa ja käyttää sitä kotisi lämmittämiseen ja viilentämiseen. Myymme ja asennamme laatulaitteet laajalle alueelle. Oikein asennettu ilmalämpöpumppu puhaltaa viilennys- ja lämmitysilmaa optimaalisesti kaikkialle asuntoon.

Turvalliset arkistointipalvelut - PT Paperipalvelu

Arkistointipalvelut on hyvä vaihtoehto, kun haluat säilyttää arkoja tietoja turvallisessa paikassa. Tämä maailma jossa elämme, on täynnä epäluotettavia ihmisiä jotka elävät petoksista, ja tekevät rikollisuutta ammatikseen. Oma koti ei useinkaan ole turvallisin paikka, varsinkaan varkaiden himottujen arkojen tietojen säilytyspaikkana. On olemassa yritys joka tarjoaa luotettavat ja hyvät arkistointipalvelut juuri sinulle: Pt Paperipalvelu. He ovat toimineet alalla yli 20 vuotta. Heidän tiloihinsa eivät varkaat pääse murtautumaan, ja arat tiedot ovat hyvissä käsissä. He tarjoavat myös kirjanpitosäilytystä lakisääteisen ajan. Eli jos sinulla on paljon arkaluonteista sisältöä, mutta et uskalla kotonasi tai missään muuallakaan sitä säilyttää, sinun kannattaa ottaa yhteyttä tähän yrityksen jo tänään!

Muovinen ilmastointiputki – Plastservice Oy Kerava

Muovinen ilmastointiputki on sellainen tuote jota pitää joskus muokata. Yksi yritys joka suorittaa muutoksia ilmastointiputkiin on Plastservice Oy Kerava. Eli jos sinulla on muovinen ilmastointiputki joka on liian pieni, iso, tai ei ehkä sovi toimiston ilmastointijärjestelmään, niin voi lähettää sen Plastservice Kerava:le. Heidän osaamisella muovinen ilmastointiputki kyllä tulle sopivan kokoiseksi. Siis jos tarvitset amattilaisen apua, ota Plastservice Oy Keravaan yhteyttä.

Aerosoli-tuotteita | Maahantuonti | Eripro Oy

Valikoimastamme löydät tehokkaat aerosolit puhdistukseen, öljyämiseen ja pinnoitukseen. Tuotteisiimme kuuluvat muun muassa jarrujen puhdistusaineet, monitoimiöljyt, ketjuöljyt, sinkkisprayt, lasinpesuvaahdot sekä monet muut aerosolit. Tuotteissa on huomioitu myös pohjoisen vaativat olosuhteet, joiden vaihtelevuus ulottuu ääripäästä toiseen aina kireistä pakkasista paahtavaan auringonpaisteeseen.

Kokenut ja osaava Tarrapaino!

Oy Tarra-Tac Ab on vuonna 1993 perustettu tarrapaino yritys joka tuottaa monenlaisia eri tarroja suurella ammattitaidolla ja kokemuksella. He tekevät myös erilaisia etikettejä elintarvikkeisiin, kemikaaliastioihin ja rakennustarpeisiin. Eli tälle yritykselle mikään haaste ei ole liian iso, koska heillä on niin pitkä kokemus, osaaminen ja taito tarrapainiotöistä. Jos sinulla on yritys ja etsit yritystä joka voi avustaa sinua tarranpainossa, ota siinä tapakusessa yhteyttä Oy Tarra-Taciin

Etikettikone? Meiltä löydät ratkaisun

Etikettikone? Mistä voi ostaa etikettikone? Ehkä nämä lauseet ovat pyörineet ympäri sinun päässäsi monia vuosia. Ehkä olet käynyt useimmilla messuilla ja et edes sieltäkään ole löytänyt yritystä joka sinulle voi tarjota etikettikonetta. Minulla on nyt toki hyviä uutisia juuri sinulle valkokankaan takana: Yritys Hilpac Oy myy etikettikoneita. Syy miksi sinun kannattaa ostaa kone juuri tältä yritykseltä, on se, että yritys on tosi kokenut. Heillä on osaava myyntihenkilökunta joka avustaa sinua koneen ostamisessa. Mutta tärkein asia on että he välittävät juuri sinun toivomuksista. Käy heidän sivustolla ja lue enemmän heidän eri tuotteista.

Putkimies joka suorittaa töitä isännöitsijöille – sijainti Helsinki

Sijainti Helsinki? Oletko isännöitsijä? Etsitkö putkimies yritystä? Jos olet vastannut myönteisesti näihin kysymyksiin, sinun kannattaa ottaa yhteyttä yritykseen Putki-Huoltoarina Oy. Niin kuin ehkä olet aavistanut, yritys suorittaa erilaisia putkimiestöitä isännöitsijöille. Mutta he eivät vain suorita työt, he myös tekevät kaikki työt suurella innolla, osaamisella ja suu hymyssä. Miten yritykseen sitten pääsee yhteyksiin? Voit sekä soittaa että käydä heidän sivustollaan. Eli jos tarvitset putkimiestä, ota tähän yritykseen jo tänään yhteyttä!

Ilmalämpöpumppu Nurmijärvi, Hyvinkää ja Riihimäki

Nurmijärvi, Hyvinkää ja Riihimäki? Jos asut jossakin näissä paikkakunnissa, ja etsit Ilmalämpöpumppua, niin minulla on mukavia uutisia. Yritys TS-Kylmähuolto sekä myy että asentaa ilmalämpöpumput edulliseen hintaan. Hinnat eivät ole ainoa asiaa mikä on hyvää tämä yrityksen kanssa. He myöskin aina suorittavat työtehtävät nopeasti ja suurella tarkkuudella. Eli jos asut jossakin ylläolevissa paikkakunnissa ja tarvitset Ilmalämpöpumppuun? Ota siinä tapakusessa tähän yrityksen yhteyttä!

Korkealaatuinen rehunsäilöntä - Agripalvelu Antti Kangas Oy

Jos omistat paljon karjaa maatilallasi, rehunsäilöntä on yksi tärkeä elementti. Se auttaa rehua säilymään pidempään, ja estää jälkilämpenemisen sekä homekasvuston. Maajussin elämässä tapahtuu paljon asioita; aamulla varhainen nousu, pitää maatila ja navetta siistinä, käyttää erilaisia työkaluja eri tehtäviin, ja ennen kaikkea pitää hyvää huolta eläimistä. Jotta eläimet viihtyisivät hyvin, niiden on saatava hyvää ja terveellistä ruokaa joka on tuoretta ja maukasta. Jotta rehu ei mene huonoksi, sinun kannattaa ostaa rehunsäilöntä ainetta. Sitä tarjoaa Agripalvelu Antti Kangas Oy. Mene heidän sivuilleen ja tutustu lisää!

Rautaromu | Hinnat - Palvelut | Reteko Oy

Että saako rautaromusta rahaa? Se on lisäksi luonnonystävällistä ja saat lisää tilaa viemässä rautaromusi kierrätykselle. Joten mene siivoon varastosi ja kerää teräs-, alumiini- ja peltiromut kasaan. Reteko Oyn toimipisteitä ympäri Suomea.

Teräketjuöljyt | 10l, 200l, 1000l | Forestoil Oy

Forestoil Oy:ltä löydät laadukkaita teräketjuöljyjä pakkauksessa joka sopii juuri sinulle, olisiko se 10l, 200l tai vaikka säiliöauton kokoinen. Teräketjuöljy on valmistettu uusiotuotantona. Tutustu tarkemmin tuotteisiin sivuilla.

Maanrakennus | Salo - Turku - Somero | Maankaivuu.fi

Ammattimaiset maanrakennustyöt Salon alueella suorittaa Maankaivuu Timo Vuori Oy. Tilaa ammattilainen urakkaasi, oliko kyse uudisrakentamisesta tai vanhan uudistamista. Tutustu palveluihin verkkosivuilla ja pyydä tarjous maanrakennustyölle.

Ilmanvaihdon huolto koko Suomeen!

Ilmanvaihdon huolto koko Suomeen on asia mitä yritys Cervi Talotekniikka Oy tekee. Eli jos sinulla on huono ilma yrityksen tiloissa, niin voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen. Saat heiltä helppokäyttöisesti kaikki ilmanvaihtokanavien kunnossapitoon liittyvät työt, oli kyseessä sitten kertakäynti taikka isompi urakka.

Lämpökamerakuvaus tuo monia etuja

Lämpökamerakuvaus luo jonkin esineen tai eläimen pintalämpötilasta havaittavan kuvan. Olet varmasti nähnyt tällaisia kuvia elokuvissa tai tv-ohjelmissa. Tämä menetelmä on tosi hyvä kun täytyy tarkistaa sähkökeskusten kuormitustilannetta. Vialliset ja ylikuormittuneet liitokset voidaan havaita ja ehkäistä ennen kuin mitään vakavaa tapahtuu. Yritys joka tekee lämpökamerakuvauksia, on Varsinais-Suomen Ilmanvaihtotekniikka. Käy heidän sivustollaan tutustumassa tähän tekniikkaan lisää!

Meiltä toteutuu dynaaminen tasapainotus vankalla kokemuksella

Jos sinulla on jokin kone jossa on pyöriviä kappaleita, on ehkä aika tehdä dynaaminen tasapainotus. Tällä keinolla havaitaan mahdolliset epätasapainot, jotka korjataan. Tämä pidentää koneen totaalista elinikää ja on siksi aika ajoin hyvä tehdä. Yritys joka tätä tarjoaa, on NC-Point Oy. He ovat rautaisia alan ammattilaisia jotka tietävät mitä tekevät. Ota yhteyttä kenties jo tänään!

Siirtolavan ammattilainen - Piharatamo Oy

Siirtolavan ammattilainen on Piharatamo Oy. Siirtolavan ammattilainen on yritys joka tietää miten asiakkaita parhaimmalla tavalla palvellaan. Jos mielestäsi nämä asiat ovat hyvät, niin soita yritykselle Piharatamo Oy. He voivat sinua juuri tässä asiassa avustaa. Voit myös käydä heidän sivustollaan. Sieltä löytyy lisätietoja!

Metallin ja ohytlevyjen laserleikkaus | KJH Comp

Erilaisten metallien laserleikkaus onnistuu ammattitaidolla aivan mittatarkasti, ja käytössä on laserleikkauksen nykyaikaisin ja laadukkain teknologia. Nopeus ja työn siisti jälki alentaa kustannuksia ja tuotantoaikaa. Ottakaa yhteyttä jos on kysymyksiä ohutlevyjen laserleikkauksesta.

Lujuuslaskenta - Planmec Oy

Lujuuslaskennassa yritys Planmec Oy ottaa mielenkiintoon tuotteeseen tai rakenteeseen suuntautuvat ympäristön ja käytön tuottamat kuormitustilanteet. Efektiivisin tapa hankkia tuotetta on ottaa lujuuslaskentatyökalut käyttöön jo sen suunnittelun alussa. Tämän avulla tuote alkaa saada jo alkuvaiheessa lopullisia muotoja ja käytettävät materiaalit ovat selvillä. Ota yhteyttä, niin saat meiltä lisätietoja!

Aurinkopaneeli ja Tampere

Oliko aurinkopaneeli vuoden joululahja? Vastaus tähän kysymykseen on; ei ollut. Oliko Tampere vuoden joulukaupunki? Vastaus myös tähän kysymykseen on: ei ollut. Onko yritys Oriveden Kodinkonehuolto olemassa? Vastaus tähän kysymyksen on; kyllä on. Eli tämä yritys sekä myy että asentaa aurinkopaneeleja. Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä tähän yritykseen! He voivat sinua auttaa!

Öljypoltinhuolto Lahdessa - Orimattilan Putkityö Oy

Öljypoltinhuoltomme avustaa kiireesti Lahden ja Orimattilan seudulla! Orimattilan Putkityö Oy:n karsimasta löydät ensiluokkaiset polttimet, kattilat ja muut lämmöntuotantoon tarvittavat välineet. Ota yhteyttä, niin keromme lisää miten juuri me pystytään auttamaan sinua!

Maalämpö ja Kouvola - NASCOTEC Ky

Kun etsit toimivia maalämpöratkaisuja Kouvolan alueella, ota kontaktia maalämpöasentaja Nascotecin harjaantuneisiin asiantuntijoihin. Olemme suorittaneet vuosien varrella lukuisia maalämpökohteita Kouvolan seudulla, pääasiassa omakotitalojen yhteyteen. Ota siis yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua!

Insinööritoimisto - Creo Center Oy

Creo Center Oy on insinööritoimisto, joka ideoi tuotteenne laskelmaista aina valmiisiin tuotekokonaisuuksiin asti. Palvelumme verhoavat käyttäjäkartoitukset, teollisen muotoiluun ja koko tuotekehityksen produktioon saakka. Ota yhteyttä!

Ikkunoiden vaihto taloyhtiössä kokemuksella ja ammattitaidolla

Onko ikkunoiden vaihto taloyhtiössä mitenkään mahdollista tehdä? Tämä on kysymys joka joskus tulee jokaisen kiinteistönomistajan mieleen. Jos olet yksi näistä, älä enää huolehdi. Enää ei tarvitse menettää yöuniaan tämän vaikean kysymyksen takia. On nimittäin olemassa yritys jonka osaamiseen kuuluu ikkunoiden vaihto taloyhtiössä. Se yritys on Öhman Consulting Oy. Soita heille tänään!

TIG-hitsaus – sitä tarjoaa sinulle Juu Metal

Kun kuulee sanat ”Juu Metal”, voisi kuulla että kyseessä on joku heavy metal-yhtye, mutta kyseessä on kuitenkin TIG-hitsausta tekevä yritys. He ovat toimineet alalla kauan, ja tekevät työn aina laadukkaasti. He tekevät vaativia putkistohitsauksia ja ruostumattomien rakenteiden hitsausta, sekä paljon muuta. Jos tarvitset hitsaukseen apua, soita heille jo tänään!

Alikategoria