Linkkejä aiheesta Koulutus

iuakk.fi / Koulutus & Työpaikat / Koulutus /

Hanki Moottoripyöräkortti Kuopion kaupungissa

Asutko Kuopiossa ja unelmoit moottoripyöräkortin hankkimisesta, ja sen avulla kiertää Eurooppaa ympäri? Vastaus uniisi on liikennekoulu Ässä! Yrityksellä on monivuotinen kokemus eri henkilöiden moottoripyöräkortin hankkimisen auttamisessa. Heidän henkilökuntansa on pedagoginen ja kärsivällinen; persoonallisuuden piirteitä joita he tartuttavat moottoripyöräkortin hankkijoihin. Minkälaiset opetus-moottoripyörät heillä sitten on? Vastaus tähän kysymykseen on: Hondan, BMW:n, Suzukin ja KTM:n moottoripyörät. Eikös kaikki edellä mainitut asiat kuullosta hyviltä? Jos vastaus on kyllä, älä epäröi! Ota heti yhteyttä yritykseen ja toteuta sinun suuri unelmasi!

Työyhteisön kehittäminen - Mastermentor

Työyhteisön kehittäminen on tärkeää ottaa huomioon. Työyhteisö muodostuu työntekijöistään. Tavallisesti keskitytään henkilöstön tiimityö- ja vuorovaikutustaitoihin. Oikeanlainen johtaminen on tärkeää koko työyhteisön kehittämisen sekä toimivuuden kannalta.

Asiakaspalvelukoulutus - Pedacom Oy

Pedacom Oy tarjoaa asiakaspalvelukoulutuspalveluja kaikille yrityksille jotka siitä kaipaavat. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden treenata asiakaspalvelutyössä vaadittavia vuorovaikutustaitoja. Pedacom implementoi asiakaspalvelukoulutuksia aina puolen päivän koulutuksista laveampiin hankkeisiin. Ota yrityksen jo tänään yhteyttä!

Supertärkeä alkusammutuskoulutus saatavilla täällä

Miksi alkusammutuskoulutus on tärkeää? Näin moni mielessään miettii, mutta eivät ajattele sitä että tulipalo voi syttyä tosi helposti ja nopeasti. Jos ihmiset olisivat tietoisia tulipalon syttymisen riskeistä, voitaisiin useimmat niistä estää ennen kuin ovat kunnolla syttyneet. Rescue Training House tarjoaa alkusammutuskoulutusta jokaiselle innokkaalle. Käy lukemassa lisää heidän sivuillaan, ja ota yhteyttä jo tänään!

Esiintymiskoulutus | Vantaa - Helsinki - Espoo | esiintymisvalmennuspakkanen.com

Esiintymiskoulutus tuo varmuutta ilmaisuun. Mediakoulutus sopii asiantuntijoille, myyntiesittelijöille, luennoitsijoille ja esitelmien pitäjille – kaikille, jotka haluavat kehittyä esiintyjinä. Yksilötuntien lisäksi esiintymiskoulutusta ryhmille. Ota tarvittaessa yhteyttä!

Alikategoria