Linkkejä aiheesta Ravintolat

iuakk.fi / Ruoka & Juoma / Ravintolat /

Ravintola | Rauma | Tallbo Ravintolat

Miksen varannut ravintolaan aikaa. Hetkeä sitten ajatus ei ollut kiertänyt aivossasi. Nyt, kuin perunasose on tarttunut kattilaan kiinni, koira haukkuu ja palohälyttäjä soi että korvat huumaavat, olisit tyytyväinen istuessasi Tallbo ravintolassa ja nauttimassa hyvästä ruoasta ja moitteettomasta palvelusta. Älä ole harkitsematon, tee pöytävarauksen vaikkapa heti.

Herkullinen lounas josta nauttia, sijainti Uusikaupunki

Onko sijaintisi Uusikaupunki, ja mietit mistä löytyisi hyvä lounas? Et ole ainoa joka miettii tätä asiaa. Lounasravintoloita löytyy aina joka kaupungista, mutta harvat tarjoaa herkullista ja ihanaa kotilounasta. Eräs ravintola Uudessakaupungissa kuitenkin tarjoaa sitä, ja se on nimeltään Lounaskahvila Merilintu. Pelkkä vilkaisu heidän lounaslistaansa herättää sekä makuaistit että ruokahalun. Käy nauttimassa lounasta heillä jo tänään!

Nauti ihanasta lounaasta Raisiossa Cafe Ulpukassa

”Olen nyt Raisiossa, ja kylläpä maukas lounas istuisi tähän hyvin!”. Näin saatat ehkä ajatella kun astut autostasi Raision maaperälle, ja maha murisee niin äänekkäästi että voisi luulla ukkosen jyrisevän. Lounaspaikkoja löytyy paljon, ja yksi niistä on Cafe Ulpukka. Siellä voi nauttia niin suolaisista kuin makeista syötävistä joilla nälkä lähtee äkkiä. Lue lisää heidän aterioistaan täältä!

Alikategoria