Linkkejä aiheesta Muut terveys

iuakk.fi / Kauneus & Terveys / Muut terveys /

Täyden palvelun fysioterapia Jyväskylä - Eeronkadun Fysio

Onko fysioterapia oikeastaan toimiva tapa hoitaa kipua kropassa Jyväskylässä? Onko se vain pelkkää huuhaata? Voiko se todellakin lieventää vaivoja? Vastaus kaikkiin näihin skeptisiin, mutta silti järkeviin kysymyksiin on: kyllä! Eeronkadun Fysio on taitava ja asiansa osaava fysiokeskus, jonka lahjakkaat fysioterapeutit voivat olla avuksi. He ottavat vaivasi tosissaan, ja haastattelevat sinua aluksi kunnolla luodakseen käsityksen ongelmista. Sen jälkeen alkaa itse fysioterapia, jonka tarkoitus on saada sinut kuntoon aidosti, eikä vain poistamaan oireita. Heille on tärkeätä, että lopputulos on paras mahdollinen. Voit kokosydämisesti uskaltautua itsesi heidän turvallisiin ja hoitaviin käsiinsä. Varaa aika jo tänään!

Tehokas ja ihana hieronta Oulussa

Hieronta ja Oulu, ehkä nämä kaksi sanaa kiertää päässäsi tällä hetkellä. Sanat kiertävät siellä koska sinulla on kamala kipu ja tuska selässä, niskassa ja koko kropassa. Olet ehkä tehnyt raskasta työtä väärässä asennossa, tai istunut paikoillasi liian kauan, mutta joka tapauksessa paikat ovat kipeinä. Olet kokeillut kaikenlaisia poppakonsteja kipujen poistamiseen, mutta silti ne vain itsepäisesti pitävät kroppaasi otteessaan. Kun tuntuu siltä, ettei toivoa ole, voin kertoa sinulle ystäväni, että apua on saatavilla. Kaukovainion Fysioterapia, jonka toimipaikka on Oulu, voi poistaa tuskasi. Varaa heiltä aika hierontaan tänään. Heidän hieronta auttaa varmasti!

Ruskeuttava solarium sijaintina Helsingin Kamppi

Solarium, Helsinki ja Kamppi! Siinä on kolme ihanaa sanaa, kun ne yhdistetään toisiinsa. Kaikki tuntevat pääkaupungin, ja suurin osta varmasti myös kuuluisan kaupunginosan ja keskustan, mutta harvempi varmaan tietää että siellä sijaitsee solarium. Kyllä, kuulit oikein! Eli jos liikut Helsingin keskustassa ja haluat kokea jotain rentouttavaa, piipahda sisään City Gymin liikuntakeskukseen, ja varaa aika solariumiin. Tällä tavalla voit yhdistää ostosmatkasi luksuskokemukseen samalla iskulla. Älä mieti vaan varaa aika jo nyt!

Naprapaattipalvelut | Turku - Raisio | Naprapaatti Jan Niemi

Naprapaatti Jan Niemi palvelee omassa vastaanotossa Raisiossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta. Palveluihin kuuluu esim. ohjattu venyttely/harjottelu, tutkiminen sekä hoito. Tutustu tarkemmin naprapaattipalveluihin sivuillamme ja varaa tarvittaessa aika.

Hieronta ja Helsinki

ässä seuraa lyhyt haastattelu joka kertoo hierontapalvelusta. Haastattelu julkaistiin ensimmäinen kerta vuonna 1948 lehdessä "hierota ja Helsinki". Mikä on Suomen paras kaupunki, jos halua kokea hyvää hierontaa? -Helsinki se varman kyllä on, jos saan olla ihan rehellinen. Miksi se on paras? -Koska siellä sijaitsee yksi yritys jonka nimi on Hieronta Hyvähetki. Mikä tekee tämän yrityksen niin hyväksi? -Osaava henkilökunta ja mahtava vastaanotto. Jos ylläolevat asiat ovat antaneet sinulle positiivisen fiilikseen, ota yhteyttä yritykseen Hieronta Hyvähetki. Et tule tätä katumaan.

Hammaslaboratorio | Oulu | Hammassampo

Laadukas ja luotettava hammaslaboratorio Oulussa jolla on yli 30 vuoden kokemus. Puuttuvia hampaita korjataan niin kiinteällä kuin irtoprotetiikallakin. Tutustu tarkemmin kaikkiin palveluihin sivustolla. Hammaslaboratoriossa tehdään esim. kruunut ja laminaatit. Ota tarvittaessa yhteyttä.

Alikategoria