Linkkejä aiheesta Lääkärit

iuakk.fi / Sairaanhoito / Lääkärit /

Erikoisalana neurologi sijaintina Lahti

Arte-lääkärit on sitoutumaton, paikallinen, suuriin ketjuihin kuulumaton lääkärikeskus. Arte-lääkärit palvelee kohdepaikkana Lahti sekä yksityisiä, että paikkakuntamme työterveyshuoltojen asiakkaita. Vastaanotoltamme saat jonottamatta kattavat hyvinvointi- ja lääkäripalvelut. Potilaitamme ovat kaikki vauvasta vaariin, muksusta mummoon. Palvelumme ulottuvat monelle sairaudelle ja saat tarvitsemasi avun, oli se sitten neurologi, urologi tai joku muu.

Pätevä silmälääkäri Keravalla palvelee sinua

Oletko sinä silmälääkärin avun tarpeessa Keravan alueella? Onko näkösi jollain tavalla heikentynyt? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ottaa yhteyttä Keravan Katseeseen. Heiltä löydät pätevän ja ammattimaisen silmälääkärin joka tutkii silmäsi perusteellisesti ja antaa diagnoosin. Eli jos tarvitset silmälääkärin apua, ota heihin yhteyttä jo tänään!

Luuntiheysmittaus ammattilainen

Luuntiheysmittaus kannattaa tehdä jos haluat tietää onko sinun luusi hyvässä kunnossa. Jos mittauksessa huomataan että luuntiheys on huonossa kunnossa, niin voidaan jo etukäteen tehdä toimenpiteitä että luu ei mene rikki. Terveyspalvelut Hyvönen Oy on yksi lääkäriasema joka osaa juuri tätä tehdä. Käy heidän sivustollaan niin saat lisätietoja.

Alikategoria