Linkkejä aiheesta Muut palvelut

iuakk.fi / Sairaanhoito / Muut palvelut /

Koiran rokotukset suurella ammattitaidolla - Eläinklinikka Hertta Oy

Koiran rokotus on tärkeätä tehdä niin että koiralle ei tule mitään elämää uhkaavia sairauksia. Koska koiran rokotus on herkkä prosessi missä ei saa tulla virheitä, pitää olla tarkka että yritys varmasti osa suorittaa rokotukset oikealla tavalla. Eläinklinikka Hertta on juuri sellainen klinikka joka on tarkka ja osaava. Heillä sinun koirasi pääsee hoitoon äkkiä, ja yrityksellä avustaa hyväsydäminen ja kompetentti henkilökunta. Sinun lemmikkisi on siis aina turvallisissa käsissä kun se on hoidossa Eläinklinikka Hertta Oy: ssa. Käy heidän verkkosivulla tai ota heihin yhteyttä jos haluat lisätietoja

Teemme kissan rokotukset suurella ammattitaidolla!

Miksi kannattaa suorittaa kissan rokotukset? Tämä on tärkeätä koska rokotus estää että sinun kissaasi iskee kissaflunssa tai toisia sairauksia. Jos myös olet matkustamassa ulkomaille niin pitää myös suorittaa kissan rokotukset, niin ettei mikään vaarallinen sairaus iske sinun söpöön kissaasi. Siis jos sinun pitää tehdä kissan rokotus, ota yhteyttä Eläinlääkäriasema Tassuun, jonka toimipaikka on Vantaalla. Eli, ota jo tänään yhteyttä heihin, jos halut suorittaa kissan rokotus!

Käsin tehty pelastuslakana - Suomen Laitostekstiilit Ky

Mikä ihmeen pelastuslakana? Tämä voi olla mieleesi tuleva kysymys kun kuulet tämän sanan, mutta se on erittäin tärkeä tuote kun vaarassa oleva potilas täytyy evakuoida, esim. tulipalossa. Lakanaan on kiinnitetty tukevat hihnat ja kädensijat jotka mahdollistavat sen, että yksikin henkilö voi vetää sitä. Jos olet sairaalaan, hoitolaitoksen tai vanhainkodin johtaja, sinun tulee ehdottomasti tilata näitä tuotteita tiloihinne, ja kouluttaa henkilökunta sen oikeaan käyttöön. Vaaratilanteita voi olla monia; sänkyyn pökertynyt vanhus tulipalossa, sortuneen seinän alle jumittunut lapsi, tai sairaalan käytävälle kaatunut juoppo, kaikissa näissä skenaarioissa pelastuslakana on tarpeellinen. Tervetuloa käymään sivuillamme!

Kotipalvelu | Helsinki - Espoo - Vantaa | VTKL Kotipalvelut

Monipuolista apua kotiin, tarjoamme kotipalvelujamme kaikkina viikonpäivinä. Kuntoutukseen ja hyvinvointiin liittyvien palveluiden lisäksi VTKL- kotipalvelut tarjoaa myös kotihoito- sekä kotisairaanhoitopalveluita.

Apua ilmavaivoihin saat meiltä!

Mistä saisi apua ilmavaivoihin? Vastaus kysymykseen on Oy Estimar Ltd. Heidän osaavat lääkärit poistavat ilmavaivat suurella kokemuksella ja ammattitaidolla. Älä siis enää kävele ympäri surkeissa kivuissa. Ota mieluummin yhteyttä Oy Estimar Ltd:hen. Heiltä löytyy apua juuri sinulle!

Alikategoria